En konferens om hudvård, skönhetsprodukter och sådana saker? Skulle det kunna vara någonting? Självklart skulle det kunna vara det – det finns ju de som bloggat i åratal om sådant, och fortfarande har saker att säga, även om Hår & Skönhet är en liten nykomling. Men självklart ska den här bloggen också en gång vara en som hållit på i åratal, och som fortfarande kan hitta på nya saker att skriva om. Men även om Hår & Skönhet är ung så finns det stora ambitioner, och vi funderar på att försöka anordna en liten konferens, med ett intressant program om hudvård och skönhetsprodukter. I alla fall HOPPAS vi att det kommer att bli intressant.;)

Försöker se om intresse finns
Men innan vi försöker oss på att arrangera en konferens så måste vi ju först se efter om det finns något intresse av att delta – och inte bara delta, utan även betala för det. För gratis kommer det inte att bli, hur vi än gör, och vi vill dessutom att det ska bli någonting lite extra. Det kommer ju också att göra deltagare mer villiga att betala om de känner att de kommer att få valuta för pengarna. Vad vi håller på att undersöka är möjligheterna att anordna en konferens i Tällberg i Dalarna, ett område som känns som det skulle vara helt rätt för en skönhetskonferens.

Det finns lokaler
I Tällberg finns det många konferenslokaler att välja mellan, i olika storlekar. Vi har redan hört efter lite med ett hotell, Green Hotel om vad de har att erbjuda, och de har lokaler som passar för allt från 10 till 250 personer – med andra ord, i det intervall vi har tänkt oss. Priserna verkar också lockande, och hotellet har en restaurang av högsta klass. God mat är viktigt för en lyckad konferens!

Så det är vad vi håller på och planerar just nu. Spännande, eller hur?