För er som, liksom vi, är fascinerade och intresserade av det nyaste inom hår och skönhet så tänkte jag skriva lite om konferenser här. Det finns ju alltid ett olika antal konferenser som går varje år, som man kan åka iväg på för att få lite inspiration, och utöver de stora konferenserna så hålls det även många mindre lokala varianter. Vi har exempelvis fått nys om att det planeras för konferens Tällberg här under året som en uppstickare i branschen, och där det i sådana fall kommer att vara första året nu i år.

frisyr

De större tillställningarna
Förra året var det ju kanske Daisy Beauty Room som det snackades allra mest om, och den gick av stapeln i Rom i fjol. Det var två dagars skönhetskonferens fyllda med inspiration, produktkunskap och det nyaste inom mode och trender. Det var representanter där från Garnier, NYX Cosmetics, L’Oréal, Gloss of Sweden och många många fler – som alla berättade om sina senaste produkter och som gav massvis med inspiration till deltagarna.

Därefter har vi även årets frisörevent som var i Malmö här i fjol, som bjöd på visningar, föredrag, utställningar och en gigantisk frisörfest – något som jag sent ska glömma! Det var personer där från den riktiga eliten i branschen och man hade möjlighet att mingla med massvis av intressanta och duktiga branschkollegor. Kan ju verkligen bara hoppas att det kommer att tas upp i år igen och bjudas in till.

Tråkigt att det inte går så otroligt många större event, även om vi har typ Björn Axel och de som alltid kör sina traditionella mindre event lite här och där. Har du något bra event du skulle vilja tipsa om? Hade varit toppen med en bra lista som gav översikt över vad det fanns för något att välja på där ute för året, men hur mycket jag än googlar så kan jag inte hitta det.